Welkom op Myfootprints.nl,

Leuk dat je er bent!

Myfootprints is het blog van Ivonne Calis, liefhebber van het buitenleven, gek op reizen en een gepassioneerd fotograaf. Sinds oktober 2014 schrijf ik verhalen en tips voor de actieve reiziger die geniet van de mooie natuur, aangevuld met een vleugje cultuur. Tijdens mijn reizen kampeer ik regelmatig en verken de mooiste plekken graag tijdens mijn wandelingen, maar ik trek er ook graag op uit met de backpack en het openbaar vervoer. Foto's spelen een belangrijke rol bij mijn verhalen.

Samen met mijn man Frank maak ik regelmatig langere reizen. Daarbij boeken we niet meer dan een vliegticket, onze eerste overnachting (indien nodig een auto) en regelen alles verder ter plekke.

Sinds begin 2017 lees je op Myfootprints regelmatig het persoonlijk verhaal van een Nederlandse vrouw en haar ervaringen met het emigreren naar een ander land. Inmiddels hebben al aardig wat dames aan deze inspirerende rubriek meegewerkt.

 

Als je voor de eerste keer mijn blog bezoekt dan is dit de beste plek om te beginnen. Op deze pagina maak ik je vast een beetje wegwijs op mijn blog. Lees de verhalen, blader door mijn foto's en laat je inspireren.  Vragen stellen kan altijd, maar als je eerst liever wat rond wilt kijken klik dan zeker even door op één van de onderstaande links.

 

Wil je meer over mij lezen of weten waar ik allemaal geweest ben?  Heb je nog vragen voor me?

 

 

Zion national Park

Wandelen

 

 Fotografie